Snelheid en Accuratesse – Erkende taxateurs NRVT, NVM

Max Verstappen van de Taxateurs

“U lijkt wel de Max Verstappen van de taxateurs” zei een klant toen hij mij belde of ik op korte termijn een taxatie kon doen. Ik was toevallig in de buurt en vertelde hem dat ik vandaag nog de taxatie opname kon doen en dat we het taxatierapport binnen 1 à 2 werkdagen bij hem konden aanleveren. Dit bleek sneller te zijn dan de klant zelf kon regelen 🙂.

Hoe snel kun je een taxatierapport opleveren?

Vaak heeft men snel een taxatierapport nodig, zodat de financiën rondom de verkoop of aankoop van een woning snel geregeld kunnen worden. Omdat wij gespecialiseerd zijn in taxaties kunnen wij aan deze snelheidsvraag voldoen, immers oefening baart kunst. Wij weten wat we moeten doen, waar we de informatie (voor onder andere vergelijkingsobjecten) vandaan halen, waar we op moeten letten, aan welke ’touwtjes’ we moeten trekken, enzovoort. Dat is als het ware onze tweede natuur.

Dit gezegd hebbende, zijn wij natuurlijk ook afhankelijk van een aantal externe factoren zoals hoe snel kunnen we in de woning terecht, bij aankoop van een woning hoe snel is de koopakte getekend en is de bedenktijd verlopen, voor validatie hoe snel het NWWI valideert.

Het antwoord op de vraag: Hoe snel kun je een taxatierapport opleveren? Binnen 1 à 2 werkdagen vanaf woningopname, kunnen wij het rapport bij de klant aanleveren.

Heeft u vragen over een taxatie? Laat het ons weten en neem contact op