Taxateurs

Hans van der Veen

Hans van der Veen is naast registertaxateur ook makelaar van Makelaardij Van der Veen (ook wel Makelaar Haren genoemd). Als zoon van een makelaar is hij opgegroeid in de wereld van makelaardij en taxaties en sinds 1993 werkzaam als actief makelaar en taxateur. Gedurende deze periode is er veel en snel veel veranderd door het gebruik van internet en de sociale media. Bovendien hebben we in de tussentijd hele goede maar ook hele slechte tijden beleefd.

Door al die jaren heen is Hans zich meer gaan specialiseren in woningtaxaties. En daarmee door de eisen van de geldverstrekkers en de steeds strenger wordende regelgevingen steeds meer in de gevalideerde taxatierapporten van zowel het NWWI als van de TaxateursUnie (de laatste inmiddels opgegaan in het NWWI). Naast de vele sociale vaak weliswaar korte contacten met opdrachtgevers vindt Hans nog altijd veel uitdaging in deze dagelijkse bezigheden.

Inmiddels vragen vrijwel alle geldverstrekkers om gevalideerde taxatierapporten. Men wil duidelijkheid, alles weten wat er rondom een woning kan spelen en een goede, met motivatie onderbouwde marktwaarde. Eigenlijk een waarde waar geen speld tussen tussen te krijgen is.

Alhoewel taxeren een onderdeel is van de makelaardij, is het ondertussen een dermate ontwikkeld fenomeen geworden dat het verzorgen van gevalideerde taxatierapporten een speciale tak van sport is geworden. Hans heeft zich hierop toegelegd, doet het met veel plezier en kan zich met recht taxatie-expert noemen. Zijn expertise wordt dan ook gevraagd door vele geldverstrekkers en intermediairs.

Jerrie de Boer

Jerrie de Boer is medewerker binnendienst. Hij werkt de aangeleverde informatie van het te taxeren pand uit tot een compleet, goed leesbaar en gevalideerd taxatierapport. Vanaf 1985 is Jerrie werkzaam in de makelaardij in diverse functies: makelaar-taxateur, docent en onder andere een zijstap in het Bijzonder Beheer. Sinds 2020 werkzaam bij Makelaardij Van der Veen B.V. in de binnendienst. Als ervaren kracht in de makelaardij zorgt hij ervoor dat uw rapport vlot wordt gevalideerd door het NWWI en daarmee bruikbaar is voor de aanvraag van uw hypotheek.
“De huizenmarkt op de voet volgen is noodzakelijk voor een correct rapport met de juiste waarde.”

Contact

DIHS2A35 Makelaardij van der Veen BV DEF from Dutch Content Productions on Vimeo.